Stal van 't Heideveld
Tinker fokkerij

Trainingsweekend 14 t/m 16 september

LET OP: Dit trainingsweekend is alleen toegangkelijk voor Koudbloeden en friezen (of rechtstreekse kruisingen daarvan).

14 september is het weer zo ver! Dan start ons super gezellige trainingsweekend weer. Dit wordt alweer de 4e editie! 
Deze editie hebben we een mix van dressuur en spring trainingen en daarbij een schriktraining (ook geschikt voor jonge paarden aan de hand) en een mini fotoshoot.

Uiteraard zal de zaterdagavond weer de gezellige BBQ georganiseerd worden.

Overnachten voor paard en ruiter is mogelijk. De paarden verblijven in paddocks. Kom je met meer mensen en paarden? En kunnen deze paarden bij elkaar in 1 paddock? Vermeld dit dan even onderaan het formulier.
 Verblijf van de paarden is incl hooi en water.
Zelf kan je op het terrein naast je eigen paard een tent/caravan/trailer etc neerzetten om in te slapen. Overnachtingen zijn incl ontbijt.
Voor de rest van de dag dien je zelf eten en drinken mee te nemen (muv zaterdagavond). Er is een koelkast aanwezig om een paar spulletjes in te bewaren.
Ook is er een jacuzzi aanwezig dus neem gerust badkleding mee.

Voor verdere vragen kan je mailen naar stalvantheideveld@gmail.com


PLANNING:

Vrijdagavond: Les lange teugel werk door Chapeau Equitation. Deze lessen worden gedaan in tweetallen en duren een half uur. Let op dat je goede loop schoenen aantrekt. 
Kosten: €22,50 p.p.


Zaterdagochtend: Dressuurles door onze vaste instructie Saskia Bons. Deze lessen worden verreden in tweetallen en duren 45 minuten.
Kosten: €17.50

Zaterdagmiddag: Springles door Annelieke Ten Pas. Verdere info volgt nog mbt kosten. De springlessen zullen gericht zijn op het basiswerk. Stukje controle voor, tijdens en na de sprong, houding en zit, cavaletti werk etc.


Zaterdagavond: BBQ incl drinken de gehele avond.
Kosten: €20,-

Zondagochtend: Mini fotoshoot door Jessica Wolf van Eye of the Wolf fotografie. Deze fotoshoot duurt ongeveer 30 minuten. Hierbij zullen black foto's en gewone portret foto's gemaakt worden. Je krijgt 5 to's op webformaat voor algemeen gebruik (bijv op social media) en 1 foto op groot formaat voor afdrukken.

Kosten: €35,-

Zondagochtend: Schriktraining. Deze training kan zowel onder het zadel als aan de hand en is hierdoor ook toegangkelijk voor jonge paarden.
Kosten: €7.50

Zondagmiddag: Cross. Gezamenlijk los rijden en de hindernissen zullen even bij langs gelopen worden. Daarna achter elkaar aan individueel het parcours rijden.
Kosten: €7.50


Kosten overnachten paard: €5,- per paard (incl hooi en water, zelf emmers meenemen)
Kosten overnachten personen: €5,- per persoon (incl ontbijt)


Betaling geschied bij aankomst. Graag zoveel mogelijk gepast betalen. Er is geen pin aanwezig.
Indien u bij verhindering niet vóór maandag 10 september afmeld blijft u 50% van het totaal bedrag verschuldigd.LET OP: Iedere deelnemer dient apart een formulier in te vullen.
Wanneer je een extra persoon alleen voor de BBQ op wilt geven kan je dit onderaan in het vakje "opmerkingen"aangeven.