Stal van 't Heideveld
Traditional Gypsy Cobs

Trainingsweekend 1, 2 en 3 september 2023

We gaan er weer voor tijdens onze september editie!
Heb jij zin aan een super gezellig weekend gevuld met leuke uitdagende lessen, gezelligheid en saamhorigheid? Kom dan vooral meedoen met (1 van) onze lessen en/of blijf lekker overnachten met je paard.

Zoals altijd kan je opgeven welk onderdeel je mee wilt doen. Je kan dus ook voor 1 onderdeel komen of gewoon gezellig het hele weekend. 

!Dit trainingsweekend is open voor koudbloeden, friezen en ijslanders (en rechtstreekse kruisingen).
!De minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar


PLANNING:
Vrijdagavond: Workshop paardenhaar sieraad maken. Je kan hiervoor zelf paardenhaar meenemen (instructies daarover volgen).


Kosten: €35,-


Zaterdagochtend: Dressuurles van Monica den Drijver.
Deze les wordt gereden in duo's en duurt 45 minuten.
Kosten: €20,-

Zaterdagmiddag: Paardenspeeltuin. Een veelzijdig parcours met hindernissen, schrikobjecten en andere leuke uitdagingen.
Voor zowel beginners als gevorderde ruiter. Het parcours kan ook aan de hand gedaan worden. Je krijgt een starttijd maar geen eindtijd. Je kan dus geheel naar eigen invulling je parcours rijden.
Kosten €12,50,-


Zaterdagavond: BBQ en gezellige avond incl. de PUB QUIZ!
Kosten BBQ (ex drinken) €30,- p.p

.Zondagochtend: Spring/cavaletti les

Op veler verzoek gaan we weer een keer springen! Of nouja, voor wie dat durft natuurlijk! We beginnen bij de basis en met cavaletti werk. De les duurt een uur en wordt met maximaal 4 personen gereden.

Kosten:€15,-


Zondagmiddag kan er voor de deelnemers een afsluitend buitenritje gemaakt worden. Je krijgt hierbij op een pauzepunt wat drinken en eten.
Kosten: €5,-


Overnachten:

Paard per nacht: €7,50,- incl. hooi en water. 
Let op. De paarden verblijven buiten in aparte paddocks. Wanneer je samen met een andere deelnemer komt en jullie paarden kunnen samen staan dan is dat ook mogelijk. Graag even aangeven van te voren.

Bij aanmelding van een overnachting van een paard moeten wij naast het levensnummer ook het UBN nummer van de locatie waar het paard vandaan komt weten. Vul deze dus ook in op het formulier.
Ons UBN nummer is: 6493226

Geen UBN = Geen deelname in geval van overnachting

Personen per nacht: €7,50,- incl. ontbijt. Je dient zelf overnachting materiaal mee te nemen. Alles is wat dat betreft toegestaan. Caravan/tent/trailer etc.

Betaling geschied bij aankomst.
Een afmelding dient uiterlijk een week voor het starten van het evenement doorgegeven te worden. Bij afmeldingen die later worden doorgegeven wordt 50% van het totaal bedrag van de opgave in rekening gebracht.

 

 

 LET OP: Iedere deelnemer dient apart een formulier in te vullen.
Ons UBN nummer is: 6493226 

 

 
 
 
 
E-mailen
Info